Cukier Wanilinowy Cykoria 32G
Indeks:
OPIS
Cykoria Cukier wanilinowy 32 g
Gwarancja wysokiej jakości od 1880 roku
Doskonała kuchnia
Przepis na Kruche ciasteczka:
Składniki: 25 dag mąki, 5 dag masła, 7 dag margaryny, 6 dag cukru pudru, Cukier wanilinowy Cykoria, 2 żółtka, szczypta soli.
Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki posiekać nożem i zagnieść. Włożyć do lodówki na 1 godzinę. Rozwałkować na grubość ok. 0,5 cm i wykroić ciasteczka. Piec w temp. 180°C przez ok. 15 minut. Gotowe można zlepić marmoladą i ozdobić Polewą do ciast o smaku czekoladowym Cykoria.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed zawilgoceniem.
PRZYGOTOWANIE
Można zastosować jako dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych.
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
- Zboża zawierające gluten - Może zawierać
- Jaja - Może zawierać
- Mleko - Może zawierać
SKŁADNIKI
- cukier
- aromat (etylowanilina)
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: gluten, jaja, mleko i produkty pochodne.
WARTOŚCI ODŻYWCZE |
||||||||||||||||
|
OPAKOWANIE
Rozmiar opakowania: 32 g Średnia miara (e)
Wymiar liczbowy: 32
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 120 mm
Wymagana szerokość na półce - 84 mm
Wymagana głębokość na półce - 10 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Waga brutto: 34g
ADRES PRODUCENTA |
ADRES ZWROTNY |
CYKORIA S.A. Wierzchosławice 15 88-140 Gniewkowo |
CYKORIA S.A. Wierzchosławice 15 88-140 Gniewkowo Serwis Konsumenta email: serwis@cykoria.com.pl www.cykoria.com.pl |
Rozszerzone dane
Język produktu |
Języki na opakowaniu niemiecki polski |