Pizza Bistro z Pieczarkami 415G
Indeks:
OPIS
Proste Historie Bistro Pizza z pieczarkami 415 g
Proste Historie to proste sposoby na popularne dania. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Niezwykle puszyste i lekkie ciasto, starannie dobrane składniki i prawdziwy, gęsty sos pomidorowy to początek opowieści o pizzy, do której dopisać możesz swoje zakończenia.
Pizza i zapiekanki Proste Historie Bistro to odpowiedź na oczekiwania pokolenia konsumentów świadomych, szukających produktów smacznych, szybkich w przygotowaniu, a jednocześnie opartych na prostym, czystym składzie.
Pizza Proste Historie Bistro to zdrowsza wersja pizzy, pozbawiona niepożądanych składników, w tym oleju palmowego. Podstawę wszystkich smaków stanowi puszyste, lekkie ciasto oraz prawdziwy sos pomidorowy. Niezastąpiona podczas spotkań w gronie przyjaciół i znajomych. Pizza Proste Historie Bistro - dzielmy się nią przy wspólnym stole.
Wspieramy akcję
Nie jem palmowego
Chronię orangutany
facebook.com/niejempalmowego
Dodaj do swojej pizzy coś ekstra. Dzięki prostym dodatkom jej smak może być za każdym razem wyjątkowy.
Wiejski smak
Połóż na pizzę plasterki kiszonego ogórka i podsmażony boczek.
Po hiszpańsku
Przed pieczeniem dodaj do pizzy kiełbasę chorizo i suszone chili.
Do pizzy przygotuj lekką sałatkę
Sałatę rzymską i rukolę porwij na mniejsze kawałki, polej sosem winegret i posyp pestkami słonecznika.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na:
prostehistorie.com.pl
facebook.com/prostehistorie
infolinia 801 801 188
Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Historia na deser
Wiśnie w cieście migdałowym
Rozmroź wiśnie Proste Historie i odsącz owoce z soku. Do miski wsyp 180 g mąki pszennej, dodaj 3 jajka, 100 g cukru, szczyptę soli i wymieszaj. Dodaj 250 ml mleka i rozpuszczone 60 g masła, wsyp 1 czubatą łyżkę zmielonych płatków migdałowych i łyżeczkę aromatu migdałowego. Ukręć masę na jednolite ciasto. Naczynie do zapiekania posmaruj masłem, ułóż wiśnie i zalej ciastem. Piecz 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200°C. Serwuj posypane cukrem pudrem.
PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania:
w temperaturze -6°C: 1 tydzień
w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z boku opakowania.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
PRZYGOTOWANIE
Gotowy do spożycia po obróbce termicznej.
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
- Mleko - Zawiera
- Soja - Może zawierać
- Pszenica - Zawiera
SKŁADNIKI
- mąka pszenna
- 13% przetarte pomidory
- 10% pieczarki
- 9,9% ser mozzarella
- woda
- 4,6% cebula
- olej rzepakowy
- pomidory
- drożdże
- cukier
- gluten pszenny
- sól
- mleko odtłuszczone w proszku
- przyprawy
- oregano
- skrobia pszenna
- ekstrakt oregano
- skrobia modyfikowana
- mąka słodowa pszenna
- błonnik grochowy
- kurkuma
- sok z aceroli w proszku
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać soję.
WARTOŚCI ODŻYWCZE |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
OPAKOWANIE
Rozmiar opakowania: 415 g Średnia miara (e)
Wymiar liczbowy: 415
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 260 mm
Wymagana szerokość na półce - 257 mm
Wymagana głębokość na półce - 48 mm
Rodzaj opakowania: Karton
Waga brutto: 510g
ADRES PRODUCENTA |
ADRES ZWROTNY |
IGLOTEX SA ul. Leśna 2 83-220 Skórcz Polska |
IGLOTEX SA ul. Leśna 2 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Rozszerzone dane
Język produktu |
Języki na opakowaniu inne polski |